Kategorier

Regler & betingelser


Definitioner:
Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til SISAK TEKNIK A/S afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

SISAK TEKNIK A/S anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På SISAK TEKNIK A/S oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail sisak@sisak.gl 

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er uden moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Sisak Teknik A/S er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Sisak Teknik A/S udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Sisak Teknik A/S om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Sisak Teknik A/S er først indgået, når Sisak Teknik A/S ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.
For handle hos Sisak Teknik A/S skal du oprette en profil på linket login som er din personlige side, hvor du har overblik over dine køb. Det betyder, at du slipper for indtaste dine oplysninger hver gang du handler hos Sisak Teknik A/S, du skal blot sørge for at være logget ind på webshoppen med dit brugernavn og password

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen er afgået fra Sisak Teknik A/S, Der sendes ingen varer fra Sisak Teknik A/S pr. efterkrav, ønskes der betaling ved kontooverførsel, kan varen først sendes når beløbet er modtaget af Sisak Teknik A/S ved denne forsendelsesform er køber/kunde velkommen til at kontakte Sisak Teknik A/S på mail sisak@sisak.gl eller på tlf. +299 892091 i almindelige åbningstider, se vores åbningstider på www.sisak.gl eller på https://da-dk.facebook.com/Sisakteknik/ 

Levering:
Forinden forsendelse skal der aftales mellem køber og Sisak Teknik A/S om forsendelsesform, dette ved at kontakte os enten ved at anvende mail sisak@sisak.gl eller telefonisk +299 892091, dette med hensyn til spørgsmålet om at det enten skal være med Flypost, Skibspost, der anvendes det gældende takster som kan ses på TelePost’s hjemmeside på https://telepost.gl/da/privat/post/priser/portotakster 
Pakkerne kan desværre IKKE sendes pr. efterkrav. 
Se i øvrigt TelePost’s forretningsbetingelser https://telepost.gl/sites/default/files/forretningsbeting_pakker_indl_dk.pdf 

Leveringstider:
Lagervarer leveres inden for 14 dage, med mindre andet er angivet.

Retur & fortrydelsesret:
Der er 14 dages returret på alle varer, dvs. hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen inden der er gået 14 dage efter varen er afhentet/modtaget.

BEMÆRK! at varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som varen blev modtaget i.
Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en sådan måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. 
Din returret gælder også, selvom du har brudt emballagen for at vurdere eller besigtige varen, returretten bortfalder dog såfremt varen er taget i brug og dermed forringer produktets salgsværdi.

Såfremt du fortryder dit køb og returnerer varen, bærer Sisak Teknik A/S risikoen for varens hændelige beskadigelse eller bortkomst, dog forudsat, at varens beskadigelse ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra din side. Bevisbyrden for at produkterne er gået tabt som følge af hændelig undergang påhviler dig. Det betyder, at du som køber bærer ansvaret for alle skader, der kan bebrejdes dig og din husstand og som ikke er hændelige, herunder f.eks. transportskader som skyldes, at varen ikke er blevet pakket ordentligt i forbindelse med returnering. Du har således pligt til at drage omsorg for varen, mens varen er i din besiddelse.

Du kan desuden som forbruger udnytte din fortrydelsesret ved at undlade at modtage eller indløse forsendelsen.

Ved evt. anvendelse af fortrydelsesretten betaler Sisak Teknik A/S det fulde beløb tilbage til køberen, hvoraf køber blot skal betale for forsendelsesomkostninger ved returnering af varer.

Reklamation:
Når du handler hos Sisak Teknik A/S, har du 2 års reklamationsret. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen alt afhængig af situationen.

Det er vigtigt, at du reklamerer helst så hurtigst som muligt. Reklamerer du inden for 8 uger, efter du har opdaget fejl er du sikker på at være i ”rimelig tid”
BEMÆRK! Reklamationsretten gælder ikke, hvis fejlen eller manglen skyldes, at produktet er blevet brugt forkert, beskadiget, misvedligeholdt eller lignende.


Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sisak Teknik A/S har gjort det nemt for dig at få relevante informationer på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Sisak Teknik A/s’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Sisak Teknik A/S
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Sisak Teknik A/S kontrol, fx naturkatastrofer, krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Sisak Teknik A/S afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Forbehold for ændringer:
Sisak Teknik A/S forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.